Humørsprederen på Klokkergården

Malin Arntsen

Drar du til Malin og Klokkergården er det fare for å komme i alt for godt humør.

Malin Arntsen er et arbeidsjern. Og Rødøyløva er nok fornøyd med både Malins innsats og humøret der den ligger og skuer ned på Klokkergården. Stedet ligger nord for Polarsirkelen på øya Rødøy. Her har Malin fått god dreis på servering- og overnattingstilbud og ei småbåthavn som også har fått nasjonal status.
For engasjementet og arbeidet hun har lagt ned fikk hun fylkeskommunens næringspris:prisbelønnet

Klokkergården i Rødøy var i sin tid den første internatskolen i kommunen, i dag er den et særpreget overnattings og spisested hvor besøkende kan få smake tradisjonskost og hvile i historiske omgivelser. Tildelt Fylkeskommunens næringspris.

Rødøya er ei øy i Rødøy kommune i Nordland som ligger utenfor munningen av Tjongsfjorden. Høyeste punkt på øya er Rødøyløva på 443 moh. Øya hadde 175 innbyggere i 2001.

TVHelgeland produserte et program herfra i serien Hjerterom. Alle episodene er publisert på Ranablad.no og du kan se innslaget fra Klokkergården der.

(Kilder: Wikipedia, Ranablad.no)

Saken er under arbeid, vi håper å få på plass flere bilder fra Klokkergården og Rødøya etterhvert. Har du bilder kan du gjerne laste de opp i albumet for Rødøy og Klokkergården som vi har opprettet her, eller kanskje kan du poste inn en sak om din opplevelse fra øya og Klokkergården.
Klokkergården står også oppført under avstemningen over det som MÅ oppleves på Nord-Helgeland
Stem opp din favoritt.

Malin Arntsen vinner en kokkeduell under Matkulturpris-arrangementet i 2007.

Vist 268 ganger. Ingen følger denne samtalen.
Annonse

Nye bilder